erikssonsmode

Planer och funderingar på att skaffa eget!

Hej!

Är ganska säker på att jag blir hemma två år tills jag börjar på folkhögskolan, så tänkte ha något att sysselsätta mig med. Och vi har en lite stuga som min farmor bodde i förut när hon levde. Och jag har tankar på att bygga ut och fixa till så jag får något eget, en stuga.! 

Hade ju planer på att flytta in till stan men nu när jag mina hästar, så kommer de inte bli så lätt att släppa dem och flytta.. De kanske blir så jag flyttar senare i mitt liv men just nu så tänker jag stanna här på landet. Kommer ju börja plugga till körkort nästa år också så det kommer nog gå bra!!

Stugan kommer se ut som en tvåa kan man väl säga med övervånning. Alltså ett rum på övervånningen, som sovrum. Och ett rum på nedervånningen som vardagsrum. Vet inte vart jag ska ha mitt kläd/smink hörn än, men förmodligen på övervånningen. Sen om man säger att man går inom ytterdörren så finns badrummet rakt fram man ser dörren på en gång när man kommer in, en ganska lagom stort badrum. Ska även ha de som en tvättstuga. Sen går man igenom hallen som inte är så himla stor, kommer finnas rum för en hatthylla och en bänk så man kan sitta och ta på sig skorna bekvämt. När man har gått igenom hallen så kommer man till köket, har funderingar på att bryta upp vägen så vardagsrummet och köket blir ett enda rum, men jag vet inte än hur det blir med de. Men de är ett ganska litet kök, de kan väl vara lika stort som ett lägenhetskök kan man väl säga. Sen så är nästa rum som sagt vardagsrummet. Kommer bli ganska mysigt faktiskt. Sitter just nu och kollar runt på tapetter och lite möbler till min lilla stuga. Men har mycket att göra innan man kan börja tapettsera och massa. Så får väl vänta med det, men drömma sig bort kan man göra iallfall haha!

Plus att min lilla bebis är så välkommen att göra mig sällskap när det är klart att bo där!

(1) TumblrB L O O D A N D C H A M P A G N E . C O M:

master bath - traditional - bathroom - kansas city - by Janine Terstriep/The Decorative Touch Ltd

Tumblr

Bilderna är från weheartit. Åh vill ha stugan nu!!


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas