erikssonsmode

Ledig

Är som sagt ledig idag, och det känns så himla skönt! Man känner att det inte är långt av nian.  Känner att man tycker det kommer bli ganska tomt att inte gå i grundskolan längre. Och att man måste ta sina val och beslut själv. Som sagt så kommer jag inte komma inte på något gymnasium och jag kommer på så viss komma gå på induktionsprogrammet. Till för sånna som inte har gått ut med godkända kärnämnen. Och känner att jag måste verkligen ta detta erbjudande, trots att jag bara hatar skolan. För jag vill ju nå mina drömmar! Och ja mina drömmar, och min framtid?! Jag vill ju mycket kan man väl säga men jag vet inte vilken väg jag ska gå. Jo visst man kan ändra sig i livet, och utbilda sig till något annat. Men vill starta upp på en grund och bara fortsätta på den och inte behöva utbilda sig efter några år. Tänker jag inte rätt? 
För jag bara älskar mode, och styling jag allt inom modevärlden. Men hur ska jag starta min grund med det? Ska jag bara ha det som hobby eller jobba med det? Jag vet att stylist världen är tuff och det är många som har samma dröm som jag. Men om man vill till tusen så kommer det gå.
Sen har jag ju mina hästar som är mitt liv. Jag vet inte hur jag ska ta mig till. Vet inte hur jag ska tänka, vill inte lägga något av dessa intressen på hyllan liksom. Men vill också kunna få uppleva mer inom mitt jobb sen när jag väl börjar jobba.

Hästlivet kommer jämt vara en del av mig, och jag kommer aldrig kunna lägga det på hyllan som man säger. Men just nu så vill jag nog bara ha det som en hobby och inte ett jobb.

Nästan alla tjejer har väl en dröm att bli modell, haha jag har samma dröm men det är en tuff bransch. Men jag skulle nog verkligen gilla och vilja stå i rampljuset med massa kamror framför sig och gå på en catwalk. Jag har iallfall längden! 

Vi får se hur det blir, tar de som det kommer. Det här inlägget blev ganska långt, hoppas ni gillar att läsa! Puss på er!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas