erikssonsmode

Kategori: BEAUTY

veet hair minimising body lotion

Köpte denna produkt idag.  De är ju också en body lotion så de blir silkeslent också. Och ja de blir as lent, la på de i armhållorna och benen. Så nu hoppas jag bara att hårstråna kommer så ofta, haha!

Tipsar verkligen denna! 30:- på Dollar $tore

Nails

Riktigt sugen på att dra och fixa till mina naglar. Vill ha rosa glittriga naglar tror jag! Så grymt snyggt!!Ska bara tjäna pengar, sen fixa till dem innan skolstart tror jag!! Blir faktiskt lite taggad på att börja skolan och ordna upp mina betyg.

Naills | via FacebookNatalie.Aldous

Show me those amazing nails! / so nice, and pink! #nails #beauty #DIY

Jag kan väl säga att jag vill ha sånna naglar som på sista bilden, fast med den rosa färgen på första bilden, snygg färg till tiparna.. Skulle se så grymt snyggt ut!!

Vad säger ni? Snyggt?

NEW IN

Hawaiian Tropic Dry Spray Oil och löshår. Löshåret kosta bara 189:- så de var ett bra och billigt pris, fast löshåret var till mamma men ska nog låna de ibland. 

Och spray oljan är ju till att bättra på solbrännan lite. 

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil SPF15 - är dessa produkter bra?

Har iallfall köpt hem denna produkt, en spray till för att bli solbrun snabbare, som jag vill bli!! 

                                         Så här står de på hemsidan jag beställde produkten ifrån: Hawaiian tropic tanning oil ger ett medelhögt solskydd och är torra oljor som lätt tränger in i huden och inte efterlämnar inte en oljig yta som traditionella oljor gör. Dessa oljor passa särskilt bra för känslig hud men är lämplig för alla hudtyper beroende på hur stark solen är samt hur många timmar huden kommer utsättas för solexponering.

Hoppas den är bra nu så man blir brunare, för jag bara älskar att va brun till vita klänningar och ha kjolar och shorts på sommaren. 

Har faktiskt hört och läst på andras bloggar att Hawaiian's produkter är bra. Så får se hur jag tycker om den. Hoppas på de bästa!

Upp