erikssonsmode

Kategori: FASHION

FRIDAY

Hejsan!

Vaknade med värk i huvudet i dag igen, fast de gick över med en ipren, skönt!!
Sitter och fantiserar om mitt nya hem,haha seriöst dem senaste inläggen har jag bara snackat om stugan. De kommer upp en lite outfits bild snart, gjord på polyvore, som jag alltid gör mina outfits. Ni får ha en super bra fredag allihopa!


Untitled

Sheer edge, Collection by Gina Tricot

Sheer edge, Collection by Gina Tricot

Li dress
ginatricot.com

Alexandra lon shirt
ginatricot.com

Alice blazer
ginatricot.com

Nova zip jeans
ginatricot.com

Nadja trousers
ginatricot.com

Maje top
ginatricot.com

Patricia peplum top

1 juli

Hejsan!

Nu börjar jag smällta de där som gällde gymnasievalet, och ansökningsvaret. Det är tungt att få veta att man inte kom in. Men jag måste gå vidare, och komma något annat sätt.

Jag kanske kan bli något i mode världen, hålla på med hår och make up? vi får se. Men först ska jag plugga upp mina betyg. Och kunna ämnena bra och sedan börja på ett bra gymnasie program som jag gillar och inte tänka undra om jag ångrar mig om jag gör detta osv osv.. Jag har alltid viljat bli frisör eller stylist. Och om jag nu ska ta något av dem, så tar jag frisör som gymnasie program och sedan om jag vill bli stylist, ska jag för flytta mig till stockholm.. Som har den största stylist skolan i svergie.

Men nu ska jag bara ta tag i mina betyg och se hur många år det tar, men jag hoppas det bara tar ett år att läsa upp dem, så jag kan börja med 98or nästa år.

BACK TO THE BEATS - H&M COLLECTION

Bonnie Dress

Alvina shoes - My new shoes

Du kan älska mig eller ogilla mig, det är upp till dig. Men jag har inte tid att ogilla dem, som ogillar mig. För jag är upptagen av att älska dem, som älskar mig.

Hejsan

Nu har torsdagen gått mot sitt slut och en underbar fredag börjar istället. Idag så åkta syrran och systerdottern hem igen efter två dagars övernattning här. Mysigt att ha dom här hemma lite. Sitter just nu och kollar runt på lite bloggar och kläder, sen har jag på mig mina fina klackar från gina tricot som jag fick hem igår! Skit glad att jag är ägare till dom äntligen!!

Ni ser ju bara, hur grymt snygga som helst! Tänkte ta lite bättre bilder på dem i morgon. I morgon som sagt så blir de bara en slappar dag! Får hoppas det blir soligt hela dagen så jag kan få sola. Och sen förhoppningsvis så kommer paketet från lyko.se finnas i brevlådan i morgon.

Nu har ni något att se i fram i mot, bilder på klackarna och sen ska jag visa er resultatet på Hawaiian produkten om paket nu kommer i morgon hoppas!! Beställde även löshår från Lyko, så ska testa och se om de är bra!!

Shopping med mamsen

Tjena!
Har nyss kommit hem från en shoppingtur med mamma. Riktigt mysigt vare! Hitta mycket på hm's rea. Och sen så köpte jag ett par nya converse. Bilder på detta kommer senare i kväll. Blir två omgångar med NEW IN bilder. Hämta även ut mitt paket från gina tricot, skorna va dösnygga måste jag säga er!

NLY - sale

NLY Accessories - Tough BagNly Shoes - Elemiah

Nly Shoes - Exclusive JadeNly Shoes - Aurillac

Nly Shoes - MurielNly Shoes - Jil

När man väl börjar kolla på rean så hittar man mycket fint som man vill beställa hem, men väskan är ju dösnygg!

love black

MADLADY.SE

Igår kväll så beställde jag ju hem 2 plagg. Och dem plaggen är ifrån hemsidan madlady.se 

Hittade sidan på en blogg som jag följer, och fick även rabatt för bloggaren är sponsor eller vad de nu heter haha. Så fick 20% rabatt också. 

Men kolla in madlady.se

Mad Lady - Don't A Be Chicken. Be Mad.