erikssonsmode

Kategori: HAIR

Elvital's hår produkter

Jag tror jag har sagt det förut, men jag älskar verkligen Elvital's hårprodukter.

Just nu använder jag ett schampo för tort och slitet hår. En jätte bra produkt och håret blir lent och glansigt efter första användningen!

NEW IN

Hawaiian Tropic Dry Spray Oil och löshår. Löshåret kosta bara 189:- så de var ett bra och billigt pris, fast löshåret var till mamma men ska nog låna de ibland. 

Och spray oljan är ju till att bättra på solbrännan lite. 

Du kan älska mig eller ogilla mig, det är upp till dig. Men jag har inte tid att ogilla dem, som ogillar mig. För jag är upptagen av att älska dem, som älskar mig.

Hejsan

Nu har torsdagen gått mot sitt slut och en underbar fredag börjar istället. Idag så åkta syrran och systerdottern hem igen efter två dagars övernattning här. Mysigt att ha dom här hemma lite. Sitter just nu och kollar runt på lite bloggar och kläder, sen har jag på mig mina fina klackar från gina tricot som jag fick hem igår! Skit glad att jag är ägare till dom äntligen!!

Ni ser ju bara, hur grymt snygga som helst! Tänkte ta lite bättre bilder på dem i morgon. I morgon som sagt så blir de bara en slappar dag! Får hoppas det blir soligt hela dagen så jag kan få sola. Och sen förhoppningsvis så kommer paketet från lyko.se finnas i brevlådan i morgon.

Nu har ni något att se i fram i mot, bilder på klackarna och sen ska jag visa er resultatet på Hawaiian produkten om paket nu kommer i morgon hoppas!! Beställde även löshår från Lyko, så ska testa och se om de är bra!!

Elvital Hårinpackning för färgat hår

Jag brukar inte använda hårinpackning men när jag väl gör det, så använder jag denna produkt!

Upp