erikssonsmode

Kategori: MY FUTURE

Jag ska uppfylla mina mål.

Mina mål. För att kunna bli en utbildad stylist och frisör och förhoppningsvis kunna jobba inom mode världen.

Kommer se ut så här, om de nu inte ändras igen, som de kan göra..

Men som jag vet i nu läget så kommer de se ut så här. Jag tar sabbatsår i ett och ett halvt år. Och bara tar det lugnt sen tar jag tag i mitt pluggande, och börjar på en folkhögskola i Fellingsbro ett samhälle nära Arboga. Och sen förhoppningsvis om jag har intresset kvar för styling  och mode, så ska jag försöka förflytta mig eller börja i Stockholm som jag skrev i förra inlägget. Om jag inte flyttar till Stockholm, blir de nog att skaffa en lägenhet i Arboga eller något bra ställe, som har nära till en tågstation och länstrafik. Men det lutar sig mot att jag bor i Arboga om jag ska på centralt. Även dela lägenheten med en vän, så jag inte behöver på ensam.

När jag väl har gjort mina utbildningar i Stockholm får jag hoppas att jag är en duktig och får ett jobb inom det. 

1 juli

Hejsan!

Nu börjar jag smällta de där som gällde gymnasievalet, och ansökningsvaret. Det är tungt att få veta att man inte kom in. Men jag måste gå vidare, och komma något annat sätt.

Jag kanske kan bli något i mode världen, hålla på med hår och make up? vi får se. Men först ska jag plugga upp mina betyg. Och kunna ämnena bra och sedan börja på ett bra gymnasie program som jag gillar och inte tänka undra om jag ångrar mig om jag gör detta osv osv.. Jag har alltid viljat bli frisör eller stylist. Och om jag nu ska ta något av dem, så tar jag frisör som gymnasie program och sedan om jag vill bli stylist, ska jag för flytta mig till stockholm.. Som har den största stylist skolan i svergie.

Men nu ska jag bara ta tag i mina betyg och se hur många år det tar, men jag hoppas det bara tar ett år att läsa upp dem, så jag kan börja med 98or nästa år.

Mår bra, fantastisk känsla!

Hej! Igår var de en himelsk bra dag, jag sluta nian! Och nu har jag faktiskt slutat den där skolan, känner att jag mår bättre, men enromt trött, för jag har jämt varit så stressad och spänd på att gå dit. Så har varit helt hängig hela dagen, och känner att jag kommer sova gott i natt. Känns så himla skönt att inte behöva gå dit igen och slippa alla personer som jag hatar..

Nu ska jag tänka på nuet och leva ett galet liv, och vara mig själv med mina älskade vänner. Sen i höst ska jag börja satsa och få godkänt i mina ämnen som jag inte fick godkänt i nu i grundskolan, och det kommer nog gå bra nu när jag får gå med min älskade vän också. Sen får jag se hur det tar sig, men jag hoppas att jag kan plugga upp det så man kan söka in på det man verkligen vill nästa år.

Är så himla lättad att ha slutat grundskolan, ett litet steg in i vuxenlivet nu då. Känns så himla bra!

Ledig

Är som sagt ledig idag, och det känns så himla skönt! Man känner att det inte är långt av nian.  Känner att man tycker det kommer bli ganska tomt att inte gå i grundskolan längre. Och att man måste ta sina val och beslut själv. Som sagt så kommer jag inte komma inte på något gymnasium och jag kommer på så viss komma gå på induktionsprogrammet. Till för sånna som inte har gått ut med godkända kärnämnen. Och känner att jag måste verkligen ta detta erbjudande, trots att jag bara hatar skolan. För jag vill ju nå mina drömmar! Och ja mina drömmar, och min framtid?! Jag vill ju mycket kan man väl säga men jag vet inte vilken väg jag ska gå. Jo visst man kan ändra sig i livet, och utbilda sig till något annat. Men vill starta upp på en grund och bara fortsätta på den och inte behöva utbilda sig efter några år. Tänker jag inte rätt? 
För jag bara älskar mode, och styling jag allt inom modevärlden. Men hur ska jag starta min grund med det? Ska jag bara ha det som hobby eller jobba med det? Jag vet att stylist världen är tuff och det är många som har samma dröm som jag. Men om man vill till tusen så kommer det gå.
Sen har jag ju mina hästar som är mitt liv. Jag vet inte hur jag ska ta mig till. Vet inte hur jag ska tänka, vill inte lägga något av dessa intressen på hyllan liksom. Men vill också kunna få uppleva mer inom mitt jobb sen när jag väl börjar jobba.

Hästlivet kommer jämt vara en del av mig, och jag kommer aldrig kunna lägga det på hyllan som man säger. Men just nu så vill jag nog bara ha det som en hobby och inte ett jobb.

Nästan alla tjejer har väl en dröm att bli modell, haha jag har samma dröm men det är en tuff bransch. Men jag skulle nog verkligen gilla och vilja stå i rampljuset med massa kamror framför sig och gå på en catwalk. Jag har iallfall längden! 

Vi får se hur det blir, tar de som det kommer. Det här inlägget blev ganska långt, hoppas ni gillar att läsa! Puss på er!

Upp