erikssonsmode

Kategori: MY HOME

WALK IN CLOSET -

Just nu vill jag bara att min klädkammare/walk in closet ska bli klar!! Just nu har jag mina klackar på golvet eller i lådor. Kläderna intryckta i en garderob.Och klänningar upphängda med galjar på garderobs dörren. Inte så jag vill ha det precis. Jag och mina parents ska ju flytta upp till den andra gården vi har,till hösten/vinter, hade vi väl tänkt, men jag får se om de blir så men jag hoppas det!! Då ska jag få två rum i huset, thihi, en klädkammare. Och ett sovrum förståts. 

  Min stuga får vänta, för jag vill verkligen ha plats med mina kläder och skor, mina ögonstenar!!haha


Cookies and shit | via Tumblr

Fashion, Love  | via Tumblr

FRIDAY

Hejsan!

Vaknade med värk i huvudet i dag igen, fast de gick över med en ipren, skönt!!
Sitter och fantiserar om mitt nya hem,haha seriöst dem senaste inläggen har jag bara snackat om stugan. De kommer upp en lite outfits bild snart, gjord på polyvore, som jag alltid gör mina outfits. Ni får ha en super bra fredag allihopa!


Untitled

very tired

Hej! Jag har nästan legat hela dagen men jag är sjukt trött iallfall, så kommer sova riktigt skönt i natt!! I morgon är det fredag! Har inga planer för helgen så får se om de händer något annars ska jag bara ta de lugnt och fundera lite hur jag ska göra med min lilla stuga, är skit glad att jag kommer få det!! Och som sagt jag älskar rosa och de mesta kommer vara rosa i mitt hem!! Något liknade kök som bilden kanske jag ska ha, vad säger ni? 

(18) Tumblr

PINK PINK PINK

Å så snyggt kylskåp, plus att den är rosa!! Älskart!! Vill ha detta kylskåp när mitt kök är färdigt!!

Want this kitchen

Tiger-Lily on imgfave

I cannot cook, seriously? I just love thiz kitchen | via Tumblr

Åh rosa kylskåp, rosa spis, allt är nästan rosa !! Något liknade ska jag ha i mitt kök i stugan,  åh vad jag vill ha rosa vitvaror, åhh kan inte stugan vara klar nu!!

Planer och funderingar på att skaffa eget!

Hej!

Är ganska säker på att jag blir hemma två år tills jag börjar på folkhögskolan, så tänkte ha något att sysselsätta mig med. Och vi har en lite stuga som min farmor bodde i förut när hon levde. Och jag har tankar på att bygga ut och fixa till så jag får något eget, en stuga.! 

Hade ju planer på att flytta in till stan men nu när jag mina hästar, så kommer de inte bli så lätt att släppa dem och flytta.. De kanske blir så jag flyttar senare i mitt liv men just nu så tänker jag stanna här på landet. Kommer ju börja plugga till körkort nästa år också så det kommer nog gå bra!!

Stugan kommer se ut som en tvåa kan man väl säga med övervånning. Alltså ett rum på övervånningen, som sovrum. Och ett rum på nedervånningen som vardagsrum. Vet inte vart jag ska ha mitt kläd/smink hörn än, men förmodligen på övervånningen. Sen om man säger att man går inom ytterdörren så finns badrummet rakt fram man ser dörren på en gång när man kommer in, en ganska lagom stort badrum. Ska även ha de som en tvättstuga. Sen går man igenom hallen som inte är så himla stor, kommer finnas rum för en hatthylla och en bänk så man kan sitta och ta på sig skorna bekvämt. När man har gått igenom hallen så kommer man till köket, har funderingar på att bryta upp vägen så vardagsrummet och köket blir ett enda rum, men jag vet inte än hur det blir med de. Men de är ett ganska litet kök, de kan väl vara lika stort som ett lägenhetskök kan man väl säga. Sen så är nästa rum som sagt vardagsrummet. Kommer bli ganska mysigt faktiskt. Sitter just nu och kollar runt på tapetter och lite möbler till min lilla stuga. Men har mycket att göra innan man kan börja tapettsera och massa. Så får väl vänta med det, men drömma sig bort kan man göra iallfall haha!

Plus att min lilla bebis är så välkommen att göra mig sällskap när det är klart att bo där!

(1) TumblrB L O O D A N D C H A M P A G N E . C O M:

master bath - traditional - bathroom - kansas city - by Janine Terstriep/The Decorative Touch Ltd

Tumblr

Bilderna är från weheartit. Åh vill ha stugan nu!!


Upp