erikssonsmode

Kategori: NEW IN

New pink top _ NEW IN

Märke: Mira & Mari, köpta på Pops i Arboga. 

My new cardigan

From gina tricot, 199:-

NEW CARDIGAN

 Moa knitted cardigan from Gina tricot, 199:- 

NEW IN

Hawaiian Tropic Dry Spray Oil och löshår. Löshåret kosta bara 189:- så de var ett bra och billigt pris, fast löshåret var till mamma men ska nog låna de ibland. 

Och spray oljan är ju till att bättra på solbrännan lite. 

New in

skirt, hm - shorts, hm - sweater, gina tricot

black shoes, gina tricot - convers, intersport - top, hm

jeans, hm - top, hm - top, hm

Shopping med mamsen

Tjena!
Har nyss kommit hem från en shoppingtur med mamma. Riktigt mysigt vare! Hitta mycket på hm's rea. Och sen så köpte jag ett par nya converse. Bilder på detta kommer senare i kväll. Blir två omgångar med NEW IN bilder. Hämta även ut mitt paket från gina tricot, skorna va dösnygga måste jag säga er!

Summer sale - Gina Tricot

Summer sale, Gina Tricot

Sweater
ginatricot.com

Alvina shoe
ginatricot.com
Dessa två godingar är påväg hem till mig. Finns mer snyggt på rean kika in här

Nytt från Madlady

Dessa godheter är mina snart!

Bara toppen på andra bilden har jag beställt, inte kjolen eller något annat. Tog stl. S på shortsen, så hoppas de verkligen passar nu också, så de inte blir för stora eller för små. Och jag bara älskar färgen på toppen, neongrön stod de att det var!! Riktigt spänd på att se dessa plagg!!

Shorts, 199;-, top 99:-

New dress - RED DRESS

Klänning, 149 kronor, från Gina Tricot

New in

Allt är från hm. Köpte även ett bar haremsbyxor, som är otroligt sköna, om ni inte har ett par köp säger jag bara, älskar de byxorna!! Sen en tightare kjol som jag brukar ha under ''lufftigare'' kjolar/klänningar om det skulle blåsa till och hela kjolen åker upp haha skulle inte vara så himla roligt att visa upp hela röven precis. Jag verkligen älskar kjolen som finns på bilden, blev typ blixt förälskad i den direkt när jag såg den, 149 spänn bara så snyggt köp! Bh:n kostade 75:- den var på rea också, ord.pris på den var 149:-

Lite nytt

Igårkväll så beställde mamma lite kläder från Gina Tricot och fråga om jag ville ha något, och så klart jag vill ha det. Man tackar väl inte nej till lite mer kläder eller hur? Så det blev en vinröd långklänning, och 3 stringtrosor. 149 kostade klänningen så sjukt billigt för att vara så himla fin. 

New shoes 21:05

Lite nytt

Snart kommer även bilder på min nya kjol som jag köpte igår, håll utkik!

Upp