erikssonsmode

TONIGHT'S OUTFIT

TOP, MIRA & MARI - JEANS, H&M - CARDIGAN, GINA TRICOT

Fixar mig inför kvällen

Har ni några planer för denna fina lördagskväll? Jag får hoppas det! För de är verkligen värsta bästa sommar kvällen!

Jag håller iallfall på och fixar mig inför grillkvällen. Så nu har jag nyss kommit ut ur duschen och ska börja fixa till en snygg outfit och lägga på smink. Ni får se en bild innan jag drar till min faster senare. Så håll utkik!

Nu ska jag sätta på hög musik och bara dansa som ett ass, vi hörs! PUSS!!

Neužmirštamos Istorijos | via Facebook


INSTA WEEK

Instagram bilder från veckan.

Planerar nästa veckas planer + helgen

Börjar med att säga hej till alla!

Ni kanske ser att jag har ändrat och snygga till bloggen med lite mera rosa, ja mer min stil. Alltså ROSA, rosa och ännu mer rosa!!

Just nu sitter jag och planerar nästa veckas planer. På måndag ska jag bege mig till Frövi och träffa mina saknade vänner som jag inte har träffat sen vi slutade nian. Och det är drygt en månad sen. Så saknar dem, och vill bara få träffa och snacka med dem. Har inte så mycket mer inplanerat. Jobb står på schemat de andra dagarna, med att måla fönster på huset vi håller på renoverar.

Håller på och tjänar lite pengar så man kan få lite money, så man kan dra och spendera de på massa kläder och nöjes saker.

I dag är det fredag som alla vet förståts, själv så glömmer jag bort vad de är för dag. Nu när man är ledig hela tiden. Och båda av mina parents är hemma och är lediga. Men i morgon ska vi ha grill kväll hos min faster, och sen på söndag blir det en vilodag. För jag ska nämligen ta och nöja mig med att köpa lite gott att dricka när man kan festa till de lite. 

Annabel Daisley | via TumblrTumblr

PARTY TIME BITCHES!


New pink top _ NEW IN

Märke: Mira & Mari, köpta på Pops i Arboga. 

Today's

Cardigan from gina tricot - top and skirt from h&m

Alice blazer _ Gina tricot

5 saker ni kanske inte visst om mig

1. Jag är otroligt smal, många kanske tror att jag har anorexi, men jag är fullt frisk. Och ni skulle bara se när jag äter, är som en gris, så jag har knappast ätstörning. 

2. Jag kan inte simma, för min vattenfobi/skräck, som om jag t.ex. skulle bada och sen få vatten över huvudet så skulle jag få rena paniken. Så ja jag är en riktig jävla badkruka!!

3. När jag var 4 år gammal, så omkom min bror i en bilolycka. Kommer inte ihåg hans röst eller något. Bara några minnen, som jag alltid kommer att ha med mig. Älskar han över allt annat!

4. Jag hatar verkligen mina fötter, de är fan dunder stora, har stl. 40. Och är inte stolt över det!!

5. Jag är en otrolig svår person att visa tacksamhet när jag får presenter eller något. Liksom jag tycker om att stå i centrum men när jag väl får ett paket t.ex, så blir jag typ ställd och generad haha kan inte beskriva de så bra med ord.! 

älskar vädret

Sömnlös natt

Hejsan!

Har haft en sömnlös natt måste jag säga.. Beror nog på att jag vakna vid 12 i går haha..så får väl skylla mig själv, så nu är jag döttstrött. Men aja, några tusen koppar kaffe så går det!!

Hoppas ni får en trevlig torsdag allesammans!


Facebook

Wanties

Vilka ska man köpa de beiga eller de rosa? 

Vad tycker ni?

PINK INSPIRATION

Timeline Photos | via FacebookWe are one ✨ | via Tumblr

Tumblrsparkle lips | Tumblr

lesmodesdumoment: LE TIE AND DYE (ONGLES)Untitled

pink louboutins🎀 | via Tumblr

Untitled

`~

My new cardigan

From gina tricot, 199:-

hämta ut paket

Beger mig ut och hämtar ut paketet från gina tricot. Snabb och bra leverans det gillar vi!!!

WALK IN CLOSET -

Just nu vill jag bara att min klädkammare/walk in closet ska bli klar!! Just nu har jag mina klackar på golvet eller i lådor. Kläderna intryckta i en garderob.Och klänningar upphängda med galjar på garderobs dörren. Inte så jag vill ha det precis. Jag och mina parents ska ju flytta upp till den andra gården vi har,till hösten/vinter, hade vi väl tänkt, men jag får se om de blir så men jag hoppas det!! Då ska jag få två rum i huset, thihi, en klädkammare. Och ett sovrum förståts. 

  Min stuga får vänta, för jag vill verkligen ha plats med mina kläder och skor, mina ögonstenar!!haha


Cookies and shit | via Tumblr

Fashion, Love  | via Tumblr